تحولات منطقه

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، در آئین تکریم ۴۰۰ نفر از مادران و همسران شهدا در حرم مطهر رضوی، گفت: روحیه مقاومت در برابر مستکبران میراثی است که از حضرت ام البنین (س)، به ملت ما رسیده است.

ایستادگی در برابر مستکبران میراث مکتب حضرت ام البنین(س) است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

هم زمان با سال روز وفات مادر علمدار رشید کربلا، حضرت اُم البنین(س) که به نام روز تکریم مادران و همسران شهدا نام گرفته، رواق دارالهدایه حرم مطهر رضوی، میزبان جمعی از مادران و هسران شهدا بود که با الگو گرفتن از این بانوی بزرگوار، در میدان قهرمان‌پروری حماسه‌ها آفریده‌اند.

حضرت ام‌البنین(س) الگوی مادران و همسران شهدا

این مراسم با قرائت قرآن توسط حسین زاده از قاریان ممتاز و بین المللی آستان مقدس رضوی آغاز شد سپس صدیقه خدیوی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی با بیان اینکه روحیه مقاومت در برابر مستکبران میراثی است که از حضرت ام البنین (س) به ملت ما رسیده است، اظهار کرد: مادران و همسران شهدا ستون‌های پنهان اما، استوار تاریخ این سرزمین هستند.
وی ابراز کرد: تکریم مادران و همسران شهدا که با دل‌هایی سرشار از ایمان، عزیزترین داشته‌های خود را تقدیم راه دفاع از اسلام کردند، نه تنها یک رسم اخلاقی بلکه ادای این نسبت به صبر، نجابت و بزرگواری بانوانی است که در روزهای سخت، چراغ امید را در جامعه، روشن نگه داشتند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی افزود: هر بار که از شهیدان سخن می‌گوییم، باید یاد داشته باشیم که بخشی از عظمت آنها در دامان همین زنان فداکار و از خود گذشته، شکل گرفته است.
وی از حضرت ام‌البنین(س) به عنوان الگوی مادران و همسران شهدا یاد کرد و گفت: این بانوی شهید پرور چهار فرزند خود را آگاهانه در راه دفاع از دین تقدیم کرد و الگو گرفتن از شخصیت ایشان یعنی، آموختن وفاداری، بصیرت و آمادگی برای فداکاری در راه ارزش‌های والای دینی است.

ولایتمداری مهمترین ویژگی حضرت ام‌البنین(س)

در این مراسم همچنین، حجت‌الاسلام رحیم شرفی از کارشناسان دینی حرم مطهر رضوی به ایراد سخنرانی پیرامون شخصیت حضرت ام البنین(س) پرداخت و گفت: یکی از مهمترین ویژگی‌های این بانوی با فضیلت، ولایت مداری است که این ویژگی در مادران و همسران نیز، دیده می‌شود.
وی تصریح کرد: حضرت ام البنین(س) از خانواده‌ای نسب دار و بزرگ بود ولی با این حال در نهایت تواضع و فروتنی وارد خانه امیرالمومنین(ع) شد و خود را کنیز و خادم فرزندان حضرت زهرا(س) می‌دانست و فرزندان خود را نیز با همین روحیه، تربیت کرد.
حجت‌الاسلام شرفی، افزود: حضرت ام البنین(س) بانویی ولایتمدار بود و اوج این ولایتمداری این بود که چهار فرزند خود را که یکی از آنها حضرت ابالفضل العباس(ع) بود را، فدای امام حسین(ع) کرد.
وی در ادامه، با اشاره به حدیثی از امام حسن عسکری(ع)، ویژگی‌های شیعیان علی بن ابی طالب(ع) را معرفی کرد که این ویژگی‌ها عبارت از یاد مرگ، ایثار و از خود گذشتگی و ولایتمداری است.

تکریم مادران و همسران شهدا راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

قاسم رحیم‌زاده معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید خراسان رضوی در حاشیه این مراسم معنوی، گفت: آئین تکریم مادران و همسران شهدا طبق سنوات گذشته هم زمان با سال روز وفات حضرت ام‌البنین(س) در حرم مطهر رضوی برگزار شده است و تعداد ۴۰۰ مادر و همسر شهید، در این مراسم حضور دارند.
وی تصریح کرد: این مراسم با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به منظور تکریم مادران و همسران شهدا که با الگو گرفتن از حضرت ام البنین(س)، فرزندان و همسران خود را در راه دفاع از ولایت فدا کردند، برگزار شده است.
گفتنی است؛ اجرای برنامه هم خوانی و سرودهای حماسی توسط گروه سرود نسل سلمان، مرثیه سرایی در سوگ رحلت حضرت ام البنین(س) و تجلیل از دو خانواده شهدای اقتدار، شهیدان؛ احمدی و مصباحیان از دیگر برنامه‌های آئین تکریم مادران و همسران شهدا در سالروز وفات حضرت ام البنین(س) در حرم مطهر رضوی، بود.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha